Voorbeelden

Voorbeeld

 

Een ondernemer  die veranda’s op maat maakt, wil dat aanbieden op zijn website. Het kost hem veel tijd om klanten een offerte te sturen. Wanneer een module wordt geplaatst waarin de klant zelf  de offerte kan samenstellen, zal hem dat veel tijd en moeite besparen.  Op de vraag welk eenvoudig antwoord is voldoende om een offerte uit te brengen, kon teruggebracht worden naar de  breedte en de diepte van de overkapping . Een tekening  maakt duidelijk  welke breedte en diepte  beantwoord dient te worden.

De tabel waarin  afmetingen en aantallen worden genoemd, nadat breedte en diepte zijn ingevuld,  krijgt de klant niet te zien, maar voor dit verhaal laten we het even zien om duidelijk te maken waaruit het bouwpakket bestaat, mocht de ondernemer deze leveren. Vervolgens kan de klant ervoor kiezen om de overkapping aan te kleden  met wanden en glazenschuifdeuren. Ook krijgt de klant de mogelijkheid om te zien wat  de montage kosten zijn, opdat de klant kan besluiten het zelf te bouwen of het te laten bouwen (of geheel af te zien van dit project).

Ook bestaat de mogelijkheid om dit samengestelde product te koppelen aan een kassa, zodat direct afgerekend kan worden. In dit geval is gekozen voor een offerte die in de e-mail box beland.  Probeer het eens uit door uw naam in te vullen en op verzenden te klikken.

Glazenschuifdeuren

Ook zijn er mensen die al een overkapping hebben en die de wens hebben enkel glazen schuifdeuren aan de voorkant of zijkant van de overkapping te plaatsen. Ook voor deze klant is het mogelijk gemaakt een prijsopgave op te vragen door de breedte tussen de palen van de overkapping in te voeren.

Hier wordt een  vergelijking gemaakt tussen deuren van 93 cm breed en 103 cm breed . Aangezien er een overlapping zal ontstaan tussen de deuren van de glazen wand is de vraag hoe groot deze is wanneer gebruik gemaakt wordt van  een 93 cm deur en van een 103 cm  brede deur. De klant kan dan kijken wat het beste  is voor zijn overkapping.

Voorbeeld

Scroll naar top