Automatisch offerte systeem


1 data-maphilight='{“strokeColor”:”0000ff”,”strokeWidth”:5,”fillColor”:”ff0000″,”fillOpacity”:0.6}’

Welkom

 

OP BEHOEFTEN GEBASEERDE CONFIGURATIE: GA VOOR “GUIDED SELLING”
Maak het uw klanten gemakkelijk om bij u te kopen
De automatisch offerte voor het configureren van prijsopgaven legt de werkelijke zakelijke behoeften van uw klant vast en vertaalt deze automatisch naar het optimale productaanbod.

VERKOPEN DAT IS GERICHT OP DE BEHOEFTEN VAN UW KLANT
Op behoeften gebaseerde verkoop helpt uw ​​verkoopteam om klanten naar de juiste beslissing te leiden, op basis van hun specifieke behoeften en de factoren die voor hen van belang zijn – of het nu gaat om gebruik, bedrijfskosten, prijs, energie-efficiëntie of andere kosten/parameters. Dit geeft uw klanten vertrouwen in hun aankoopbeslissingen.

DE JUISTE DEAL VOOR U EN UW KLANT
Vooraf gedefinieerde regels optimaliseren hoe het product moet worden gespecificeerd en geprijsd – op basis van de behoeften van uw klanten en uw eigen bedrijfsdoelen. Dit zorgt ervoor dat u de deal aanbiedt die het beste is voor uw klant en voor u. Uw verkoopteam zal geen producten verkopen die niet kunnen worden geleverd, of afspraken maken over prijzen en kortingen die uw marges aantasten.

EEN DRAMATISCH SNELLER OFFERTEPROCES
Nauwkeurige, hoogwaardige offertes met ondersteunende documentatie worden automatisch gegenereerd. Dit versnelt het offerteproces aanzienlijk. In feite hebben veel van onze klanten de offertetijd teruggebracht van weken naar uren en van dagen naar minuten.

WhatsApp chat